Főoldal | Referenciák | Árak, díjszabás | Kapcsolat
Riasztórendszerek | Kamerarendszerek | GSM vezérlés | Kapuautomatizálás

Riasztórendszerek

Manapság az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is.

Vállalkozásom csak megbízható, felhasználóbarát és MABISZ minősítéssel ellátot eszközöket telepít.
Vezetékes rendszereknél az angol Pyronix és a német Bosch minden igényt kielégítő termékeit alkalmazom.
A Pyronix rendszerek kiváló ár/érték arányú eszközök és komplex megoldást kínálnak a lakossági és a kisebb üzleti felhasználók számára 6 zónától 64 zónáig. Iconos illetve szöveges LCD kezelőjének segítségével nagyon könnyen kezelhető rendszerről van szó.

A luxust és az igényes megjelenést kedvelőknek a Bosch Easy series központot ajánljuk. A német cég a biztonságtechnikai piacon elsőként jelent meg a beszélő riasztórendszerrel, mely egyértelmű hangüzenetei révén ad jelentést a rendszer állapotáról. Könnyű kezelhetőség jellemzi, hiszen nem kell kódokat beütni a rendszer élesítéséhez illetve kikapcsolásához, mivel ez proximty korong segítségével történik. Emiatt kedvelték meg sokan, akiknek iskolába járó gyermekük van, mivel minden nehézség nélkül magáénak érezheti otthona biztonságát.

Vezeték nélküli eszközöknél a cseh gyármányú Jablotron Profi, Maestro és Oasis központokat részesítem előnyben, mely rendszereknek minősített telepítője vagyok. A vezeték nélküli rendszerek szinte minden gyártónál igényelnek minimális vezetékezést (kezelő, kültéri hang-fényjelző), de a Jablotron mérnökei álltak először a piacra a teljesen vezeték nélküli eszközökkel. A rendszer 50 zónáig képes fogadni a az érzékelők jelzéseit és a 868MHz-es frekvenciának (biztonságtechnikai sávszélesség) köszönhetően az eszközök hatósugara nyílt terepen  elérheti akár a 2km-t is!!

A DSC új fejlesztése, az ALEXOR rendszer egy teljes, 2 utas vezeték nélküli behatolásjelző rendszer. Minden érzékelővel, kezelővel, bel és kültéri szirénával vezeték nélkül kommunikál. Telepítése,
kezelése rendkívül egyszerű.

A DSC ALEXOR rendszere megérkezett, már kapható.

Alexor Szett


Vállakozásom nem kínál Önnek egységcsomagot, mivel minden munka más és más kihívásokat tartalmaz, mind a technikai kivitelezésben, mind a megbízó igényeinek megfelelően. Szakképzett és tapasztalt kollégám segítségével (aki az öcsém, Kiss Gábor) igyekszünk minden igényre megtalálni a megfelelő megoldást.

Riasztórendszereink nem csak az Ön ingatlana védelmét szolgálják, hanem kiegészíthetők különféle tűzvédelmi és lakásautomatizálási eszközökkel is.